Frequent gestelde vragen

Everyone with a username and login will have access to download manuals, software, video's, catalogi en images corresponding to their function: Technical, Commercial, Logistics or a combination of those.

De Fusion algemene voorwaarden van FENIT zijn te vinden in de rechter benedenhoek van het scherm of kunnen hier gedownload worden.

Als u uw wachtwoord of uw gebruikersnaam bent vergeten, kunt u klikken op de link Request new password welke u kunt vinden onder de gebruikersnaam en het wachtwoord veld (op de hoofdpagina). Als u al bent aangemeld en op deze link klikt, hoeft u uw e-mailadres niet meer in te vullen.

Vervolgens kunt u het e-mailadres invullen waarmee u ooit bent aangemeld op de website en druk dan op de knop "E-mail new password". U ontvangt dan een e-mail met uw loginnaam en een eenmalige link die u doorstuurt naar de pagina "Reset password" welke u wat uitleg geeft en klik op de knop "Log in". Op de volgende pagina kunt u het wachtwoord veranderen door de "password policy regels" te volgen die daaronder (in het grijs ) worden getoond. Elke keer als u aan een van de wachtwoord regels voldoet, verdwijnt deze totdat ze allemaal zijn verdwenen. Herhaal hetzelfde wachtwoord voor de bevestiging en druk op de "Save" knop aan de onderkant van de pagina. De volgende keer kunt u het nieuw gekozen wachtwoord gebruiken