Over ons

Over ons

Fullwood Fusion Electronics te Houten maakt deel uit van de internationale Pindustry Divisie van de Verder International groep. De Fullwood bedrijven in deze groep zijn gespecialiseerd in apparatuur voor melkwinning en automatisering voor melkveebedrijven.

Binnen de Fullwood groep van bedrijven is Fusion gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en support van hoogwaardige systemen voor boerderijautomatisering. Aansprekende producten hierbij zijn het Crystal® Management Systeem  voor het meten en bewaken van de melkproductie en de gezondheid van dieren en de aansturing van de Fullwood Merlin® Melkrobot. Deze technisch innovatieve systemen worden wereldwijd afgezet, met als afzetkanalen zowel de eigen Fullwood groep als diverse onafhankelijke distributeurs.

Met een toegewijd team van ongeveer 35 medewerkers en ruim 20 jaar ervaring werkt Fusion aan de ontwikkeling, distributie en ondersteuning van geautomatiseerde systemen voor de melkveehouderij. Systemen die de moderne melkveehouder werk uit handen nemen en ondersteunen in zijn dagelijkse bedrijfsvoering.

De basis van onze systemen is het Crystal management systeem waarin technologieën  zoals automatische identificatie, activiteitsmeting en het meten van de melk hoeveelheid en samenstelling zijn geïntegreerd. Verzamelde gegevens worden opgeslagen, geanalyseerd en overzichtelijk weergegeven naar de veehouder.

Onze producten worden veel gebruikt in Fullwood melkstallen, meer informatie daarover is beschikbaar in de Fullwood Milking Systems brochure